perjantai 22. heinäkuuta 2016

Sateisia päiviä, pioneja ja jalopähkämöitä


Meidän koko pieni perhe on ollut lomalla heinäkuussa, ja monenmoista retkeä ja seikkailua on mahtunut tähänkin lomaan. Lapsen uimakoulun loputtua suuntasimme Naantaliin ja Muumimaailmaan, jossa emme ole aiemmin vierailleetkaan. V nautti suuresti kahdesta päivästä, jotka Muumien parissa vietimme ja lomareissun lopuksi kävimme vielä keskiajan markkinoiden aikaan Turussa ja Turun linnassa.


Sateita onkin sitten riittänyt muille päiville, ja hyvä puoli tietenkin on, ettei puutarhassa ole tarvinnut juurikaan kastella :) Neljästä pionistani kolme selvisi talvesta, ja yksi kukki. Täytyy katsoa, ovatko nuo kaksi kuitenkin liian syvään istutettuja. Jalopähkämöt, jotka olen saanut äitini puutarhasta, kukkivat tänä vuonna kauniisti niin etupihalla kuin takapihalla huvimajan vieressä.


Mies urakoi huvimajan liuskekivilattian, ja huvimajaan johtavan liuskekivipolun. Nyt täytyy vähän noita ympäröiviä penkkejä tarkastella, ja miettiä huvimajan sisustusta. Verhotkin odottelevat ripustajaa, ja ehkä jotain lyhtyjä voisi ostaa. Kalusteet huvimajaa varten meiltä löytyisi, mutta katsotaan nyt, millainen tästä kehittyy :)


 Liuskekivipolku on tehty niin, että ruohonleikkurilla voi leikata kivien päältä. Luulen, että levennän kuitenkin istutusaltaita hieman, niin leikkurilla ei tarvitse mennä polun kohtaa montaa kertaa.
Sellaisia pihapuuhia täällä, isoin projekti valmiina ja hymy herkässä :)
Mukavaa viikonloppua sinulle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti